Monday 17 August 2015

#travelerlife

   Heihei!
   Într-una dintre postările trecute vă povesteam despre cum am ajuns eu să planific vacanța de familie din acest an. Ei, bine, câteva lucruri s-au schimbat de atunci, precum faptul că "mergem doar până la Cinque Terre" s-a transformat în "hai să dăm o fugă şi până la Barcelona". Asta pentru că Italia a fost cam anual în lista noastră de țări de vizitat şi mai mereu a câştigat detaşat, dată fiind iubirea mea incontestabilă pentru acest muzeu în aer liber.
    Traseul a fost cel mai uşor lucru de realizat pentru că eram hotărâți: circuit în golful mediteraneean cu maşina personală. Ştiam că vrem să ieşim prin Serbia şi că vrem să ajungem până la Barcelona. Deci ştiam de unde pornim şi unde vrem să ajungem, ce ne trebuia mai mult de atât?
    După ce ne-am hotărât în mare care va fi traseul, am început să căutăm atracțiile turstice şi hoteluri. Cazarea am rezervat-o în totalitate pe booking.com, lucru pe care vi-l recomand cu mare drag. Până acum am dormit la două pensiuni de familie şi la un B&B. Toate trei foarte frumoase şi curate; pot spune că singurul dezavantaj a fost că nu am avut mic dejun la cele două pensiuni, însă bucătăria ne-a stat la dispoziție 24/7 sau.. mai bine zis 24/1 :)
    Acum ne-m cazat la Corva, foarte aproape de Cinque Terre, iar priveliştea... de vis! Vă las aici un mic teaser, însă vă voi povesti în altă postare despre această parte a Italiei. Totuşi... să o luam cu începutul, nu?
    Promit că zilele viitoare vă voi scrie despre aventura de la vamă, cum am descoperit în ultimul moment că ne-a expirat ITP-ul, despre Ljubljana şi cum am înghețat în cea mai mare peşteră din Europa, locul în care o găseşti şi pe cea mai mică din lume.
     See you soon!

No comments: