Tuesday 23 February 2016

NYFW- tot ce trebuie să știi despre cea mai stylish săptămână a anului


     Proaspăt terminata săptămână a modei de la New York a fost una plină de surprize, iar designerii s-au întrecut cu care mai de care combinații și texturi, așa cum ne-au obișnuit.
     Kendall Jenner și Gigi Hadid au devenit modelele anului, cu siguranță; Gaga a revenit pe podiumul de defilare; cei mai mari bloggeri, fotografi, critici de modă, redactori ale renumitelor reviste de modă, toți au fost acolo și au contribuit la cel mai mai important eveniment din fashion al anului.
     Deși eu sunt mai întârziată de fel(crede-mă, delooc punctuală), eu tot îți voi enumera câteva dintre highlights-uri.

       1.  Prezentarea dramatică a lui Marc Jacobs
     Interiorul din Park Avenue Armony a fost amenajat într-o cameră albă, lucioasă și în loc de tipicele scaune și podiumul dreptunghiular, a avut tribune cu un runaway circular. De ce folosesc termenul de dramatic? Pe lângă message tone-ul de la iPhone care se auzea neîncetat pe fundal pentru a ține publicul într-o atmosferă dramatică, modelele au fost încălțate cu niște platforme foarte înalte pe care Gaga obișnuiește să le poarte. Modelele au fost machiate neogotic, iar buclele anilor '20 au reușit să completeze stilul sinistru la care a apelat designerul.
    Culorile deschise nu prea s-au regăsit în piesele prezentate, but black is our happy colour, right?




      2. Lady Gaga fură toate privirile defilând
    Ce înseamnă Kendall Jenner pe aceeași scenă cu Lady Gaga? Un simplu model, ar spune mulți. Deși nu a fost prima ei apariție pe podiumul de defilare, Gaga s-a descurcat de minune. Francois Nars spune că Alice Cooper a fost inspirația make up-ului ei, cu un ușor Underground New York. Oricum, ar fi, Momma Monster reușește să ne dovedească faptul că nu doar actoria e talentul ei ascuns.


   

       3.  Blake Lively face furori într-o ținută all nude
    După pauza de un an datorită venirii pe lume a fetiței ei, James, Blake se întoarce să își recâștige locul în primul rând de la showurile de modă și să își proclame titlul de It Girl. Rochia cu o croială ușor clepsidră îi pune în evidență silueta de învidiat pe care și-a recăpătat-o după naștere, iar florile argintii dau un ton romantic outfitului serios (vezi sacoul nude). Clutch-ul argintiu oferă o simetrie detaliilor, iar machiajul natural și accesoriile îi completează perfect alegerile vestimentare. Fresh și sexy, like it!




       4. Fenty x Puma by Riri
     Rihanna, care a devenit de curând creative director al brandului Puma, a fost desemnată de cei de la Hapersbazaar the most-talked-about designer pe twitter. Colecția alb-negru se numește Fenty x Puma și este genderless. Altfel spus, Riri nu a dorit să împartă creațiile în două categorii(femei și bărbați), așa că hainele sunt unisex. De la hainele de blană, până la salopete cu crăpături și colanți, toate sunt regăsite în ținutele artistei din viața ei de zi cu zi, iar machiajul este so Riri- all natural, black matte lips. Un pic de anii '90 cu ajutorul chockersurilor ici și acolo și tadaam!





       5. Yeezy Season 3
    Cu premiera la Madison Square Garden, noua colecție de haine și noul album „The Life of Pablo” ale lui Kanye West, i-au cam adus o micuuță gaură în buget artistului (de cam 53.000.000$, mai exact). Totuși, nimic nu se compară cu o seară cu familia, nu? Tot clanul Kardashian+ Kris și Cait Jenner l-a susținut pe artist la cel de-al treilea sezon din Yeezy. Sigur că, Kim nu s-a putut abține și a reușit să îl eclipseze și să atragă toate privirile asupra ei, cu un nou blond(perucă sau nu).
    Și cum Kanye s-a obișnuit să ne surprindă, o dată cu cele două lansări, cântărețul și designerul a prezentat și ideea jocului său video „Only One: The Game”, în care este vorba despre călătoria mamei lui prin porțile raiului. Ușor creepy, nu?
   
   



Mai multe:

       6. Modelele de culoare au cucerit runways-urile




       7. No-bra à la Gucci



    Riri, Gaga, Kanye, mulțumim că ne dovediți că un artist complet poate face mai multe decât știm noi! Am urmărit multe dintre runways cu drag și pot spune că abia aștept să „copiez” ținutele celor ma stylish oameni. Anul 2016 ne rezervă multe surprize, se pare!


Be prepared for what's next! See you later

No comments: