Monday 11 April 2016

MTV Movie Awards 2016- Ținute de nota 10 și premii


     Premiile MTV sunt unele dintre cele mai „lejere” evenimente ale lumii Hollywoodiene, având în vedere că nu ți se impun prea multe reguli și nu trebuie să te cenzurezi(prea mult).
     Și pentru că vedetele mereu se întrec, pe lângă competiția premiilor, în care mai de care ținute și prezențe scenice, este cazul să vorbim un pic despre cele mai importante apariții.

1.  Gigi Hadid și schimbarea radicală de look

    Una dintre cele mai bine plătite modele ale momentului a decis că un breton ar avantaja-o și nu a greșit deloc. Acum, nu știm dacă este o alegere pentru o seară sau chiar s-a tuns. Machiajul a fost unul natural, care i-a scos în evidență părul blond.
    Și toate astea au fost completate de un costum negru și o cămașă galbenă, ambele în dungi, iar sandalele negre erau exact ce trebuia. Să mai spunem și cât de sexy a fost acel bralette descoperit de nasturii desfăcuți de la cămașă? 


2. Cara Delevigne- transparență limitată

      Un alt model care a știut exact ce să poarte ca s-o avantajeze. Cara, renumită pentru sprâncenele sale foarte dese, nu a mai avut nevoie de altceva în materie de machiaj, ba chiar a reușit să le evidențieze folosind un ruj într-o culoare neutră. Iar acea codiță împletită care se pierde în spatele urechii îi lasă tatuajul, foarte interesant, de altfel, la vedere.
      Cât despre salopeta aleasă, clar esența a fost transparența care lasă mult loc imaginației și o păstrează pe vedetă elegantă și deloc vulgară.
     
   

3. Carrie Keagan- salopeta cu topul „în cușcă”

      Salopeta albă i-a scos în evidență silueta de invidiat, iar acea „cușcă” neagră cu guler i-a scos ținuta din zona de comfort. Cerceii, însă, se puteau lipsi de bilele aurii, iar machiajul în aceeași culoare cu ochii nu a fost chiar „the best of 'em all”. Chiar și așa, americanca în vârstă de 35 de ani a fost pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete.






4. Kat Graham- pijama?

       Tânăra actriță cunoscută după rolul lui Bonnie din The Vampire Diaries, a avut un machiaj de nota 20+. Ca și Cara, aceasta are sprâncenele foarte bine puse în evidență de mama natură, așa că nu a avut nevoie de mai mult de atât. 
        Dar outfitul... Of! Rochia o strângea în ultimul hal și parcă aproape plesnea pe ea. Să nu mai zic de bustul chinuit care a lăsat un „ceva” la vedere prin material. Nu mă miră fața ei puțin încruntată..
        Măcar rozul rochiei a fost perfect asortat cu sandalele argintii.

 

5. DAMN DANIEL

      Cei mai populari tineri din ultima lună au fost și ei prezenți la marele eveniment. Daniel Lara și Joshua Holz, care au 14 și, respectiv, 16 ani, au ales să se îmbrace în stilul care i-a consacrat: street style, completat de Vanși albi. Sigur că au făcut și nelipsitul selfie de pe covorul roșu. 
      Sper să apară și mult așteptatul Snap „Damn Daniel” de la MTV Movie Awards. 


 


6. Dylan Sprayberry as known as Edward Cullen

      Prima oară când am văzut ținuta, aproape că am jurat că este Rob Patz. Tunsoarea, pomeții, paltonul, blugii, tot! Aerul de vampir siguur a cucerit multe fete sâmbătă seară. 




      În cele din urmă, clar evenimentul de acum două zile a avut ținute diverse și din toate zonele de styling: de la converși la tocuri, de la rochii la salopete.
      Damn, MTV, ai făcut o treabă minunată!

 Be prepared for what's next! See you later

No comments: