Tuesday 16 February 2016

58th Annual Grammy Awards- ținutele serii

     Din păcate, fusul orar nu mi-a permis să transmit măcar aproape live toate noutățile de la una dintre cele mai importante seri de la Hollywood ale anului, însă recuperez acum. 
    După ce m-am tot interesat de outfiturile purtate de vedete la Grammys, pot spune cu dezamăgire că foarte puține pot intra la rubrica "bine îmbrăcate". Făcând o selecție printre cele bune, le-am ales pe cele care, în opinia mea, sunt cele mai reușite și uite ce a ieșit:

1.  Selena Gomez strălucește
      Artista a reușit să cucerească inimile tuturor în ultimul timp, iar apariția ei de aseară nu a fost decât un plus. Într-o rochie bleomarin cu paiete Calvin Klein, fără mâneci și cu părul alunecându-i pe spatele gol, Selena poate fi desemnată cea mai bine îmbrăcată vedetă de aseară. La toate astea adăugându-se un inel și cercei statement, un super smokey eyes-natural lips make up și un super date: BFF, Taylor Swift





2. Justin Bieber într-un costum Saint Laurent
     Știi cum se spune: a treia oară e cu noroc. Așa și pentru el: după cele două nominalizări din 2011, anul acesta își adaugă în palmares un Premiu Grammy pentru Best Dance Recording. După o pauză de câțiva ani, Justin se întoarce în forță cu un stil nou atât vestimentar, cât și muzical. Îmbrăcat într-un costum negru, completat de un sacou alb, toate semnate Saint Laurent, cu blondul de care pare ca nu se mai desparte în ultimul timp, toate au fost alese cu foarte mare grijă de stilistul Karla Welch.     
     Să mai vorbim de persoana cu care a călcat pe covorul roșu? Cu siguranță, adorabilul Jaxon, fratele mai mic al vedetei de 21 de ani, a furat mai multe priviri decât Justin. 







3.  Chrissy Teigen și bebelușul
    După ce Kim K a purtat o rochie asemănătoare marca Valentino la InStyle Awards, reușind să-și scoată burtica de graviduță în evidență într-un mod pozitiv, genul acesta de rochie pare că a devenit un basic dress pentru femeile însărcinate ce calcă covorul roșu. 
    Modelul și soția câștigătorului de Grammy, John Legend, a asortat rochia fit albă cu capă cu niște inele mari și un clutch alb mat. 
     Dacă părinții sunt fashion icon, suntem curioși cum o să fie bebe! 

 




4. the Weeknd și prima apariție pe covorul roșu cu Bella Hadid
   Ținuta all-black asortată cu cea a partenerei lui nu i-a stat deloc rău cântărețului. Din contră, la braț cu Bella Hadid, nu putea fi altfel decât încrezător și mândru, așa că negrul i-a dat un aer classy and heartbreaker. 
    Felicitări pentru numeroasele nominalizării și pentru cele două Grammys! 



//sursă foto: justjared.com\\


5. Kacey Musgraves, cea mai bună cântăreață de muzică country
Kacey este una dintre favoritele criticilor când vine vorba de covorul roșu pentru că, deși se joacă cu texturi și culori, nu dă greș. Așa cum a fost la Premiile Grammy de aseară, când a îmbrăcat o rochie Armani Prive ce făcea trimitere la un păun și și-a asortat machiajul cu ținuta. Pot spune că, în postarea asta, cei din urmă ajung pe podium!



   Așadar, ca în fiecare an, Premiile Grammy scot la iveală care mai de care rochii, costume și combinații, bune sau nu. Și încă o dată ni se dovedește că "stay classy" nu e spus degeaba. Parcă, totuși, în anii trecuți, erau mai multe ținute reușite. 


Be prepared for what's next! See you later
  

No comments: